„Bulvių košės“ receptas: japoniški virtiniai „Gyoza“ su kiauliena ir kopūstais

Deze steenpuisten zijn vrij eenvoudig te maken, des te meer omdat het deeg niet hoeft te beked en veratiated, ze zijn gekocht al bereid bevroren. U verschillende recepten voor vulling vinden, en ik maakte een recept uit het boek dat ik door maakte.

Het pakket van gelaste platen bevatte meer dan 24 stuks, dus als je dezelfde vellen te kopen (zie je de foto hieronder), verhoging van de vulling volume met een derde. Ingrediënten: 24 vellen Gyoza dumpling deeg (ik kocht bevroren); 100 g Chinese (anders Peking) kool (groen); 2 letters uikoppen, fijngehakt; 115 g gehakt varkensvlees; een 1 cm lang stuk verse gember; 2 teentjes knoflook, fijngehakt; 1 hectare. Lepel Japanse sojasaus; 2 ort. Lepel Mirin (Japanse zoete wijn); snufje gemalen witte peper; Zout.

serveren: 2 maaltijden Lepel geraspte uiletters; slakken geroosterde sesamzaadolie

Koken: 1. Ontdooi het gekookte deeg als je een bevroren deeg hebt gekocht. Tip: Totdat u de broodjes kookt, houdt u het deeg de hele tijd bedekt met een vochtige handdoek, zodat het niet droogt. Dit deeg droogt zeer snel en breekt later bij het vouwen van de rollen. 2. Voor de vulling, fijnhak de bladeren (groene delen) van de Chinese kool en meng met gehakt varkensvlees, gehakte ui letters, gember, knoflook, sojasaus, Mirin. Kruid de vulling met zout en peper.

3. Plaats het deeg op de palm van het deeg in een cirkel, en in het midden van het een theelepel vulling. Breng de randen van het deeg met een beetje water. Vouw de deegbladeren in het midden en vorm een halve maan door op de randen te drukken. Voor lessen over hoe je gyoza rollen prachtig vouwen, vind je een dip in het Youtube kanaal. Doe de rollen in een bakpapierbak. Ik bedekte ze met een voedzame film om niet te veel te drogen, want ik was het maken van de rollen langzaam voor de eerste keer.
4. Verhit een beetje olie in een koekenpan. Voeg aan de pan de kookt zo lang als het past, waardoor kleine openingen tussen hen, en bak tot de bodems van de kook zijn prachtig geroosterd (hoeft niet te spiegelen). Voeg 3 mm water toe aan de pan en dek af met een deksel, laat 6 minuten sudderen op laag vuur of totdat je ziet dat de steenpuisten gaar zijn. Als je opraken van het water tijdens het stoven, voeg een slakken. 5. Bestrooi met uidruppels en bestrooi met sesamolie voor het serveren. Je ze eten door te weken in soja of chili zoete sauzen. Recept bron: boek “Aziatische keuken stap voor stap”

Dit recept is van een culinaire blog bulviukose.lt, en de auteur Laura is een afgestudeerde chef-kok. Op dit moment schrijft ze niet alleen een blog, maar is ze ook de maker en verzorger van Mangi hotdogs hotdogs. Laura begon te werken aan de blog voordat hij een afgestudeerde kookprofessional, waar alles wordt getest en geproefd door de auteur zelf. Vanaf nu vindt u elke week 15 min onverwachte, gedurfde maar heerlijke bulviukose.lt recepten. Aanmoedigen en proberen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *