Maandag horoscoop – 23 maart

Op de laatste dag van de vertraging, de maan reist in Vissen, om 06 uur 39 min. begint de meest ongunstige 29e dag van de maancyclus, niet geschikt voor het begin van nieuwe werken. De algemene emotionele achtergrond van vandaag belooft goed te zijn, maar nog steeds gemakkelijk uitlokt conflicten, zal gemakkelijk te beledigen, herinneren oude grieven, loer en verleiding tot wraak. Voor de gezondheid is de tijd nog steeds ongunstig.

Het is niet geschikt om te plannen, te dromen – de visie zal moeilijk te onderscheiden zijn van illusie. Maar denken, overwegen is noodzakelijk. Het is nog steeds een zeer positieve tijd voor creatieve, artistieke activiteiten. Het is geschikt om te zorgen voor dierbaren, geliefden, zieken, in de problemen, om hun energie en tijd op te offeren omwille van anderen, voor het goede doel – alles komt terug. Een zeer gunstige dag om zich te ontdoen van schadelijke gewoonten en relaties, gebreken, nederlaag kwaad in jezelf, neem persoonlijke transformaties. Geschikt voor het huishouden – het is raadzaam om te voldoen aan de nieuwe van morgen fysiek en geestelijk gereinigd. Er zijn harde, realistische dromen vanavond.

Vandaag, proberen om zich te ontdoen van alles wat je verhindert te verbeteren, vooruit te gaan – morgen een nieuwe, belangrijke periode voor de Rams begint, en het is beter om naar een nieuw begin zonder onnodige ballast. Het is nog steeds een stressvolle tijd – pas op voor conflict, neem geen onnodige risico’s, op te slaan gezondheid, je gevoelens en je dierbaren.

Het is in het belang van vandaag om financiële, monetaire, fiscale zaken af te ronden, schulden weg te geven, de kosten te optimaliseren, onnodige posten weg te gooien. Het zal succesvol zijn om grote veranderingen teweeg te brengen, om een belangrijk probleem op te lossen. Je zult niet in staat zijn om empathie te proeven, je zult in staat zijn om te zorgen voor de benadeelde, zieke, mededogen.

Voor tweelingen kan deze dag uitdagingen met zich meebrengen, veeleisende inspanning. Het is de moeite waard om dringende zaken te nemen, verschanste problemen op te lossen, kosten, kosten te herzien, onnodige diensten op te geven. Geliefden kunnen uw aandacht en tijd nodig hebben.

Kankers vandaag zal gepaard gaan met succes, goed humeur, vooral van 11 uur tot 19 uur gunstig om te gaan met juridische, studie, buitenlandse zaken. Het is een goede dag om voor je huis, huis, familie te zorgen. Het zou een positieve ontwikkeling zijn, een staatsgreep, een heroriëntatie.

Het is belangrijk voor de leeuwen van vandaag niet op een routine, gesloten in de cirkel van dezelfde problemen en situaties – een soort van verandering, transformatie is noodzakelijk. Het is een goede manier om naar nieuwe oplossingen te zoeken, om problemen te onderzoeken, om hun ware oorzaken te identificeren en resoluut aan te pakken. Het is een goede dag om de financiën te beheren, om de kosten te herzien. Niet geschikt voor lenen, het kopen van krediet, termijnen.

Maagden vandaag de dag kan nodig zijn om te studeren tussen een aantal belangrijke werken, combineren werken en familiezaken. Probeer overal bij te blijven – zoek naar compromissen, geef prioriteit. Er kunnen gunstige veranderingen in het werk, in financiële zaken – je schouders kunnen vallen van je schouders.
Je kan hebben om zorgen uit het recente verleden dat je lijkt te hebben opgelost gezicht. Vandaag moet alles definitief worden opgelost en het probleem is voor eens en voor altijd opgelost, anders kan het zich in de toekomst herhalen. Vandaag is het ook voorstander van het beëindigen van uw gewelddadige relatie. Maar alleen vreedzaam – je niet argumenteren, vechtpartij, conflict. Financiële kwesties zullen worden geëist door de commissie.

De Scorpions zullen vandaag succesvol zijn, alles zal soepel verlopen. Het is echter noodzakelijk om jezelf te controleren en gedachten en daden schoon te houden – de energie van vandaag veroorzaakt woede, jaloezie, wraak. Het is een goede dag om praktische, materiële zaken af te handelen, om een veeleisende en energie-intensieve klus af te ronden.

Deze dag zal meer energie vergen van de Shooters. Het is wenselijk om de uitdagingen aan te gaan en allerlei problemen resoluut op te lossen, problemen weg te werken, onmiddellijke zaken aan te pakken. Controleer de informatie, pas op voor misleiding. Het is een goede dag om zich te ontdoen van twijfels, illusies, herkennen leugens, afstand jezelf van bronnen van schadelijke informatie en intriges, spraak-liefhebbende mensen.

Een tijd van grote verandering, transformatie. Met wilskracht kun je vandaag de dag veel veranderen – het is de moeite waard om de meest gevangen dingen op te nemen, problemen op te lossen. Het is een geweldige dag om weg te nemen van je leven wat niet nodig is, uit stagnatie, ga naar een nieuw niveau. Maar pas op voor woede, categorisering – zelfbeheersing is vandaag de dag noodzakelijk. Het is goed om te gaan met familie, binnenlandse zaken.

Het is een goede dag voor vernieuwing. Gunstig om te beoordelen en af te zien wat kost je te veel tijd en middelen. De dag kan gunstige omstandigheden, kansen brengen – het is belangrijk om niet rond te kijken en de kans op tijd te grijpen. Het is ongunstig om kardinale, roekeloze veranderingen te nemen, om spontane beslissingen te volgen. Tot 17 uur zal een bijzonder gunstige tijd voor geestelijk werk, communicatie (op afstand), zoeken naar nuttige informatie, denken.

Vis is nog steeds een goed moment om na te denken, ideeën te genereren, te luisteren naar intuïtie advies. Vandaag, zoveel mogelijk tijd en aandacht is het raadzaam om te besteden aan familie, thuis. Gevoeligheid, onbaatzuchtig gedrag, empathie, offer vandaag u verbeteren, harmoniseren relaties met een geliefde, echtgenoot. De meest actieve tijd van de dag van 11:00 tot 19:00 – mogelijke gunstige gebeurtenissen, geschikt voor het oplossen van praktische, onroerend goed, financiële problemen. Auteur van Astrologische Inzichten Laura Kertenienė (haar verslag in de feisbuke “How to Heaven, as on Earth”).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *