Tartaar bar & restaurant woord aan de natie en de pers

Vrijdag, dertiende dag van de maand, volle maan, ongebreidelde gekroonde virus … wat kan er erger zijn om een nieuwe plek voor gastronomische ervaringen te openen? Echter, zelfs dit zal niet voorkomen obers Rūta en Vytautas polijsten glazen, met chef-kok Arthur zetten messen en het bereiden van gerechten. Handdesinfectievloeistof is beschikbaar, andere desinfectie vindt plaats in de bar en aan de tafel. Heb je je shirt en broek aangetrokken?

Wat is er nieuw in tandsteen? Aan het begin van het weekend is het moeilijk om jezelf uit een comfortabele bank te zetten, daar moet een goede reden voor zijn. zij hebben een aantal aanvragers: in Litouwen was er geen concept van rauw of slecht bewerkt voedsel op de menuas; Het bevorderen van de vriendelijkheid voor natuur en duurzaamheid in de tartaartafel en in de keuken; Wijncircus niet alleen ervaren obers, maar ook… handen van de gasten; Transparantie en sociale verantwoordelijkheid, ook al zie je die niet. Hoe is de tandsteen geboren? Een bezoeker van een restaurant komt niet meer om te vieren, want vaak is het onderdeel geworden van een bijna alledaags ritueel, en het nieuws van de wereldwijde gastronomie is bekend bij zowel de student als de jonge familie. Tartar’s meesteres Ingrida Gustiene hoeft niet langer te worden geïnterpreteerd als eetbare oesters, maar haar klanten wachten op de hele wereld, die kan worden bereikt op een vlucht van een halve dag.

Afgelopen herfst kwam de dag dat de familie Ingrida besloot dat ze wilden doen wat gasten willen, maar tegelijkertijd thuis aten. Woord na woord werd besloten dat het interieur, beker en plaat inhoud moet een deel van de moderne gastronomische wereld te worden. Dergelijke veranderingen zijn onmogelijk zonder een team dat geeft om hun groei, waarin iedereen geeft zich gemotiveerd, ongeacht rang. De veranderingen begonnen en eindigden mensen. Acht verschillende producten werden op 8 manieren in één menu bereid.

tartaar – conceptuele plaats Rauw voedsel – geen nieuws in Litouwen, maar acht verschillende producten bereid op 8 manieren (afgezien van de weersinformatie voor veganisten) zijn nieuws. Nu zijn de echt modieuze Poke Bowl en Tataki bekend, en Stroganina – de geschiedenis van de gastronomie is bijna een manier van voorbereiding geworden. Deze rauwe producten zijn de as van het menu, maar de levendige A la carte zal ook warmtebehandelde maaltijden bevatten. Een deel van de uiteindelijke productieprocessen vindt plaats aan uw tafels. Wanneer je de lijst met drankjes omdraait, zul je zien dat we onze liefde voor wijn niet verbergen en een oogst van oude wijn aanbieden. Deze wijn bevat een lee genaamd wijnstenen, bestaande uit tandsteenzout. Het leek ons geen toeval. tandsteen bevordert duurzaamheid Bij het aannemen van gasten in een 16e-eeuws gebouw is het gemakkelijk te begrijpen dat alles niet eindigt met de overdracht van hun prestaties aan kinderen. Met behoud van onze esthetische lijn, proberen we meer ruimte op tafel te vinden voor herrezen of innovatief gebruikte items die minder schadelijk zijn voor het milieu. Alles is hier belangrijk: de kokosnooten de glazen fles, ingegeven door afvalreductie en sortering, die je nooit zult zien.

Tartar Wine Circus Wine List Axis is een klassieke dubbele gisting mousserende Crémant uit Frankrijk. Hoewel dit in Litouwen nog niet is gebeurd, zullen we meer verrast zijn door de gechoreografeerde bewegingen van obers. Of misschien het feit dat we gasten in dienst nemen om de hals van een mousserende wijnfles af te snijden met een zwaard, de hals van een fles in de tang van Porto te breken of een fles in de mond van Porron te gooien uit porron’s mond. Weet je niet zeker wat het is? Als je komt, zal het gemakkelijk zijn om te leren en te leren! tandsteen sociale verantwoordelijkheid te krijgen, moeten we delen. Het is dit principe dat het team en de familie hun succes delen. U hier ook aan bijdragen. We voegen een tip met contant geld of kaart op uw verzoek toe aan uw account! Als het eten ervaring speciaal was, u ze wijden aan de keuken team. Kleine tekens van aandacht keren met grote glimlachen terug

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *